Læg din vagtplan online og få mere overblik på kortere tid

Det er nemt og hurtigt at lægge din vagtplan online og fordelene er mange. Læs mere herunder om mulighederne ved at slippe for Excel.

Læs mere om Smartplan

Fordele ved at skifte til Smartplan

En online vagtplan er altid opdateret og gør dit arbejde nemmere.

En nemmere online vagtplanlægning der passer til dig.

Få en vagtplan efter dit hoved. Du kan lave din vagtplan baseret på en skabelon, baseret på ønsker eller efter først til mølle. Ønsker du en vagtplan med rul, er det hurtigt og nemt at rulle din skabelon ud med skiftende bemanding.

Smartplan gør det nemt at lave timeudtræk.

I Smartplan kan man lave et timeudtræk der skaber overskuelighed og gennemsigtighed der kan hjælpe dig til at optimere din vagtplan, så du fremover vil have en mere effektiv arbejdsplads.

Smartplan er på mobilen, det er Excel og papir ikke.

Det er et faktum at mobiltelefonerne er blevet vores primære kilde til informationer. Men at finde en vagtplan i et Excel ark i en mail der er sendt ud for måneder siden er ikke optimalt. Med Smartplan på mobilen er vagtplanen altid lige ved hånden.

Din vagtplan vil altid være opdateret i Smartplan.

Smartplan håndterer vagtbytte imellem de ansatte, så vagtplanen altid er opdateret. Undgå at de ansatte møder på de forkerte dage eller endnu værre aldrig møder op. I Smartplan er din vagtplan ikke blot en lang liste med navne og tidsrum. Vi har gjort det nemmere og hurtigere at bruge din vagtplan.

Kommunikation der giver mening

I Smartplan kan du skrive noter til den dag hvor beskeden hører til. Opdater dine ansatte på specielle tilbud, dress-code, vigtige arrangmenter eller andre nødvendige informationer.

Ulemperne ved Excel og papir vagtplaner

Når din vagtplan ikke er online spildes for meget tid på unødigt arbejde.

Som at hugge i sten

At lave sin vagtplan i Excel eller på papir, er som at hugge den i sten. Så snart der skal laves en ændring, så har du balladen.

Unødvendige forstyrrelser

Når der er ændringer til vagtplanen, begynder dine medarbejdere at sende dig SMS'er om vagter de ligeså godt selv kunne bytte indbyrdes.

Forældede prints

Skal du lave en rettelse, skal vagtplanen sendes rundt på ny. Måske skal den også printes ud på ny og hænges op på køleskabet.

Manuel opdatering

Du kan foretage ændringen på din computer og sende den rundt igen, men det betyder at du bliver forstyrret i det du var i gang med.

Hvem er egentlig på arbejde?

Måske modtager du ikke rettelsen på SMS, men i stedet har dine medarbejdere rettet med kuglepen i den vagtplan der hang på køleskabet på arbejdspladsen. Det gør det svært for andre medarbejdere - og især for dig - at følge med i rettelserne.

Excel ark har fejl

Du kan også vælge at lægge excel arket på et fællesdrev og lade dine medarbejdere rette i det. Men hvad så hvis de laver en fejl og der pludselig ikke møder nogen på arbejde?

Hvorfor har du ikke en online vagtplan?

Når du kigger i tabellen burde svaret være enkelt. Med Smartplan er det hurtigt og nemt at opsætte en skabelon og komme i gang med Smartplan. Det er nemt at finde ud, også selvom du ikke er en haj til computere.

Smartplan Excel
Tilgængelig online
Nemt vagtbytte
Beskeder og kommunikation
Hurtigt overblik over timer
Nem planlægning og udvidelse af vagtplan
Tilgængelig på mobilen
Integreret i din egen kalender

Smartplan har allerede håndteret 300.000 online vagter

Vi hjælper hver dag fantastiske virksomheder med at få deres vagtplaner online.

Mette Kousgaard, fairbar

"Det var fantastisk at slippe for Excel. Jeg sparer tid på planlægningen og bartenderne har vagtplanen på deres mobiler."

Læs mere om hvordan Smartplan bruges af fairbar

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Fordelene ved en online vagtplan er mange

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og slip for Excel.

Fordi software bare skal virke

Du vil gerne have en online vagtplan der bare virker.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig og du har ikke brug for en masse ekstra unødvendige funktioner