Smartplan Stempelur En del af Smartplan Plus

Opnå korrekt tidsregistrering og spar penge med Smartplan Stempelur

Slip for papir og blyant og uoverskuelige timesedler. Din tidsregistrering integreres direkte med Smartplan, så den er klar til når du skal køre løn.

Nem opsætning og adgang

Det kræver ikke noget specielt udstyr eller IT evner at komme i gang med Smartplan Stempelur. Stempeluret kan tilgås fra alle enheder, bare der er adgang til internettet. Brug en tablet, computer, iPod Touch, smartphone eller andre enheder med en browser.

Undgå forkert registrering

Sidder du også og kigger på de håndskrevne timeangivelser fra dine medarbejdere og bruger alt for meget tid på at afkode disse? Eller har du problemer med, at dine medarbejdere ikke får registreret deres timer ordentligt? Med Smartplan Stempelur er det hurtigt og nemt for medarbejderne at registrere hvornår de møder, går og har pause.

Lønkørsel med overblik

Stempeluret integreres direkte ind i din Smartplan konto. Få overblik over dine medarbejderes timer med få klik. Når du skal køre løn, kan du lave et detaljeret udtræk, som du kan kopiere ind i dit lønsystem.

Sådan stempler en medarbejder ind og ud

Stempel ind Stempel ud

1Medarbejderen vælger sit navn

2Udfylder sin private pinkode

3Vælger den vagt der skal stemples ind på

Der er også plads til pauser

Du bestemmer om medarbejderen skal stemple til pause under vagten, eller om medarbejderen blot angiver sin pause, når der stemples ud.

Nemt overblik over dagens aktiviteter

Stempeluret viser en live liste af dagens aktiviteter. Du kan som administrator endda åbne stempeluret fra kontoret og holde øje med dagens aktivitet.

Stempel ind uden en vagt

Kaldes en medarbejder ind på arbejde uden en vagt i vagtplanen? Med få ekstra tryk kan medarbejderen stemple ind uden en vagt i vagtplanen.

Hvorfor kom medarbejderen for sent?

Når medarbejderne stempler ud, kan de knytte en besked til deres registreringer. Så har du en forklaring, når du kigger dit timeopslag igennem til godkendelse.

Er du klar til at køre løn? Smartplan er.

Træk løndata ud på få sekunder. Få direkte adgang til alt din data fra stempeluret kombineret med data fra vagtplanen. Eksportér det til en excel eller en lønfil til dit lønsystem.

Få din egen vagtplan online nu.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Fordelene ved en online vagtplan er mange

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og slip for Excel.

Fordi software bare skal virke

Du vil gerne have en online vagtplan der bare virker.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig og du har ikke brug for en masse ekstra unødvendige funktioner