Hvad siger vores kunder om Smartplan?

Vi er kendt for vores brugervenlighed, kundeservice og lave pris. Men tag ikke kun vores ord for det. Hør hvad vores kunder siger om Smartplan herunder.

"Vi er helt nye på markedet og har undersøgt et system til vores vagtplanlægning og fandt så Smartplan, det er vi rigtig glade for, det er simpelt og det virker upåklageligt. Smartplan kan helt klart anbefales, hvis man vil have en enkel og nem vagtplan."

Hazel Güzel

Kundekonsulent hos Plenti

"Efter jeg startede en ny salgsafdeling i Billy med fem nye ansatte, begyndte vi at have et større behov for vagtplanlægning. Vi valgte Smartplan fordi det var nemt at gå til og fordi det gav mig et overblik over mine medarbejderes vagtplan. Særligt syntes jeg godt om, at man kan kategorisere de forskellige typer vagter så mine medarbejdere præcis ved hvad de skal foretage sig den givne dag."

Nicolai Hofsø

Relation Manager hos Billy

"Hos Kviknet manglede vi et nemt vagtplanlægningsværktøj til vores kundeservice - det fandt vi i Smartplan, som giver os et godt overblik over vores vagtplaner og timeforbrug. Supporten svarer hurtigt, prisen er fair og vi bruger minimal tid på regnskabet. Vi kan varmt anbefale Smartplan."

Yoel Caspersen

Direktør hos Kviknet.dk

"Smartplan, har gjort hverdagen i vores IT-afdelingen meget nemmere. Vi har tidligere brugt Excel og Outlook kalendere til at udarbejde vagtplaner. Få minutter efter frigivelsen af en vagtplan modtog vi de første forespørgsler på ombytninger og afslag på vagter. Det slipper vi for med Smartplan. Det har gjort det muligt for os at lægge en vagtplan for en længere periode ad gangen. Vi planlægger for 6 måneder, og ønsker til vagtændringer bliver løbende behandlet af ”agenterne” selv, uden unødig indblanding fra teamlederen. Brugervenligheden og den nemme adgang fra alt slags udstyr - Tablets, Smartphones og computere uanset platform - er klart et stort plus, og gør det nemt og overskueligt for den enkelte medarbejder at tag Smartplan til sig."

Bilal Bahij

Teamleder hos IT-service Syddansk Universitet

Snejbjerg Svømmehal

"Med Smartplan har vi elimineret glemte vagter blandt vore livreddere og billetsælgere, som desværre lidt for ofte glemte vagterne med vores gamle system. Med Smartplan har de altid deres vagter tilgængelige i kalenderen, og de modtager en sms med info om vagten, tids nok til at kunne reagere, hvis de alligevel skulle have overset vagten. Vi har også opnået at vagtplanen altid er opdateret ved vagtbytte - noget der tit glippede med vores gamle offline system. Den opdaterede vagtplan er opnået uden tidsforbrug fra vagtplanlæggers side, så det er både bedre informationer for alle, og mindre arbejde for vagtplanlægger. Medarbejderne forestår selv vagtbyttet, og ingen kan påduttes en vagt af en kollega, uden de selv accepterer den, så den der har fået vagten, hænger på den, indtil en anden har accepteret at tage vagten."

Lars Jonsson

Vagtplanlægger hos Snejbjerg Svømmehal

Skive Fjord Camping

"Vi har en campingplads, hvor der er meget skiftende timeantal på både de to timeansatte ”pladsmænd” og de timeansatte serviceassistenter (rengøringshjælp). I sommerferien har vi også ekstra rengøringspiger, til at hjælpe med spidsbelastninger. Hvis jeg ikke havde fået Smartplan anbefalet af en god ”kollega”, så ville jeg bruge tonsvis af sedler, og tid på at styre timeantal for hver enkelt medarbejder. Smartplan hjælper mig utroligt meget i forhold til lønkørsel, og styring af personalet."

Anita Hauschildt

Ejer hos Skive Fjord Camping

Foreningen Far

"Foreningen Far har rådgivningscentre i hele Danmark. Vi yder en vigtig indsats inden for rådgivning af forældre. Vi koordinerer hundredevis af frivillige der yder en rådgiverindsats rundt i landet. Smartplan har gjort det nemmere for vores forening både at planlægge, men også at havde overblikket i de situationer hvor sygdom opstår. Vores frivillige er super glade for Smartplan. Det giver dem nem adgang og overblik over deres vagter og hjælper dem med at huske hvor de skal være hvornår. Smartplan har helt klart ført Foreningen Far op på et professionelt niveau når det kommer til vagtplanlægning. Da vi valgte Smartplan havde vi længe ledt efter et brugervenligt vagtplanlægnings system, det fik vi i Smartplan. Vi har fået hurtig og nyttig hjælp fra Smartplans kundeservice hvilket er altafgørende, for så stor en rådgiverindsats som Foreningen Far yder."

Esben Milo Thomsen Rasmussen

Foreningen Far

Det Japanske Taarn - Tivoli

“Smartplan er for mig et vigtigt hjælpemiddel i min hverdag. Jeg sparer oceaner af tid på vagtplanlægning, og mine ansatte finder hjemmesiden nem og overskuelig at benytte. Servicen er især i top, jeg får altid svar på mine spørgsmål inden for ganske kort tid!”

Marie Kjerstine Lindholdt Knudsen

Restaurantschef hos Det Japanske Taarn - Tivoli

eatmosfære

“Smartplan er som navnet hentyder, meget smart, og endnu mere simpelt at bruge og overskue. Vi har været meget tilfredse med skiftet til Smartplan. Det kan varmt anbefales til andre der står med vagtplanlægning som en udfordring og som ikke behøver at koste en bondegård at komme igang med. God fornøjelse.”

Jacob Ingemann

Indehaver hos eatmosfære

“Systemet er utrolig brugervenligt og meget nemt at anvende. Før i tiden lavede jeg vagtplanen manuelt, nu sparer Smartplan mig for mange timer. Kundeservice er i top - jeg får altid hurtig og venlig betjening.”

Christina Marie Flinker

Hoteldirektør hos Vedersø Mejerikro

Greve Bibliotek

"Vi valgte Smartplan, da det så nemt og enkelt ud - og det viste sig at holde stik. Vi bruger det til at holde styr på 3 afdelinger og 37 medarbejdere. Alle har følt, det har været en forbedring i forhold til tidligere – især at det er netbaseret og med adgang ”udefra”. Tidligere hængte vores skema som klodser ét sted i huset og dermed ikke særlig tilgængeligt."

Marianne Larsen

Bibliotikar hos Greve bibliotek

Da Slikhaarshop A/S' antal ansatte i pakkeafdelingen steg fra 4 til 12 medarbejdere, ville vi have et nemt, overskueligt og brugervenligt program, som kunne give vores medarbejderne et overblik over deres vagter.
Med Smartplan kunne vi gå fra upraktiske hjemmebrygede excel ark til planlægning af vagter samt time/lønopgørelser. Vi kunne tilbyde vores medarbejdere et brugbart system, som kunne hjælpe dem med at planlægge deres vagter ud fra deres behov. Dette har betydet, at jeg ikke skulle modtage inputs på mail eller sms og ud fra disse lave vagtplanen.
Da vi fik muligheden for, at tilføje Stempeluret til vores abonnement slog vi straks til. Det har fuldt ud levet op til vores forventninger både mht. brugervenlighed for vores medarbejdere og for mig.
Lønopgørelsen er nu blot få klik fra at kunne hentes og alle tænkelige informatoner er at finde i det overskuelig excel ark.
For mig har skiftet til Smartplan betydet nemmere planlægning, bedre overblik og tidsbesparelser på det administrative mht. lønopgørelse mm.

Ulrik Borchert

Warehouse Manager hos Slikhaarshop.com

Næstved Lavpris Træ

"Nem og enkel planlægning af en overskuelig vagtplan, som medarbejderne nemt kan tilgå fra deres mobil eller på PC, og bytte vagter med hinanden. På admin siden kan man trække en timefordelingsplan der overskueligt giver overblik over timerne for den enkelt medarbejder. Jeg sparer utrolige meget tid med Smartplan, i forhold til det Excel system som jeg tidligere brugte. Nu har mine ansatte altid vagplanen lige ved hånden. Havde brug for lidt hjælp i starten, men fik hurtigt hjælp af Smartplans kundeservice. Rigtig godt og til en billig pris."

Anders Arvid

Dagligleder hos Næstved Lavpris Træ

Hagges

"Pr. 1/7-15 startede jeg som spillestedsleder på Hagges Musik Pub i Tønder. Der er mange ting at sætte sig ind i, ikke mindst kontakten til de ca. 90 frivillige der er tilknyttet Hagges året rundt. Tidligere sendte jeg Excel ark rundt med vagtplanen, og så var det ellers lidt af et puslespil at sammensætte vagtplanen. Efter lidt søgen fandt jeg frem til Smartplan, og der gik ikke længe før systemet var integreret i huset, og bruges flittigt.
Jeg bruger det dagligt. Jeg tjekker om der mangler vagter at blive besat, jeg skriver til alle frivillige gennem systemet, jeg bruger Smartplan som telefonbog til mailadr. og telefonnumre. Jeg prøver at få de frivillige til at bruge systemet mere og mere, så vi er fri for at have lister med kontaktoplysninger liggende.
Jeg brugte supporten ved Smartplan rigtig meget i starten, for der er altid ønsker når man starter et nyt system op. Mange af mine ønsker kan jeg se kommer stille og roligt. Det er et tegn på at der lyttes når man ønsker, og ellers får man en forklaring på hvorfor det ikke kan lade sig gøre."

Iben Anthonsen

Spillestedsleder hos Hagges

Siciliansk Is

“Smartplan har gjort mit arbejdsliv meget mindre stresset. Slut med Excel-ark og fedtede sedler”

Michael Søndergaard

Partner hos Siciliansk Is ApS

Få din egen vagtplan online nu.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Fordelene ved en online vagtplan er mange

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og slip for Excel.

Fordi software bare skal virke

Du vil gerne have en online vagtplan der bare virker.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig og du har ikke brug for en masse ekstra unødvendige funktioner