Online Automatisk vagtplanlægning

Find den bedste kombination på vagtplanen. Smartplan Magic hjælper dig på vej.

Vagtplan Nirvana

Smartplan er et værktøj, ikke en forhindring

De fleste der har været ansvarlig for en vagtplan ønsker det samme. De ønsker et nemt overblik og en korrekt fordeling af vagterne. De ønsker at klikke så få gange som muligt. De ønsker at bruge så lidt tid som muligt. Og ikke mindst, ønsker de glade medarbejdere. De fleste ved også at det ikke altid er muligt at få i både pose og sæk. Pånær med Smartplan Magic. Magic hjælper dig, når du ønsker det og bruger alle tænkelige kræfter på at opfylde dine ønsker.

Status på vagtplan

3Ubemandede vagter 45Bemandede vagter Overblik over timefordeling

Læg vagtplanen med ét klik

Filtrer efter jobtyper, ledige- og egne vagter.

Med Smartplan Magic kan du lægge din vagtplan med et enkelt klik. Når først du har fortalt Smartplan hvad du skal bruge og hvornår du skal bruge det, så behøver du ikke mere. Du kan endda bede Smartplan indsamle ønsker fra dine medarbejdere.

Ønsker til vagtplan

5Har indgivet ønsker 3Mangler at indgive ønsker Der er åbent for ønsker:

Tag i mod ønsker fra de ansatte

Smartplan er dit værktøj til fleksible vagtplaner

Med Smartplan kan du åbne din vagtplan for ønsker inden du frigør den. Smartplan spørger selv dine medarbejdere om hvornår de ikke ønsker at arbejde. Når du har de ønsker du skal bruge, kan Smartplan give dig et bud på den bedste kombination på fordelingen af vagter. Du bevarer selvfølgelig selv kontrollen.

Du bestemmer, Smartplan hjælper

Smartplan følger med

Er du typen der ønsker fuld kontrol? Smartplan er designet til at træde i baggrunden. Du kan selv bemande din vagtplan uden at Smartplan blander sig og uden at indsamle ønsker fra de ansatte. Når du bemander en vagt bidrager Smartplan, så du nemmest kan finde den rigtige person.

Hold øje med timefordelingen

Smartplan følger med

Det er altid vigtigt at timerne fordeles rigtigt inden vagtplanen frigives. Med ét klik kan Smartplan give dig overblik over timefordelingen. Du får hurtigt overblik over hvor mange timer og vagter dine kolleger har fået. Interesserer du dig for detaljer, kan du endda se hvordan timerne er fordelt på ugerne i din vagtplan.

Fremhæv en medarbejder

Smartplan følger med

Nogle gange kræver det indblik for at få overblik. Smartplan kan hjælpe dig med at zoome ind på én medarbejder ad gangen. Vælg din kollega og Smartplan fremhæver hvilke vagter hun har fået og eventuelt hvornår hun har ønsket fri.

Få din egen vagtplan online nu.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Fordelene ved en online vagtplan er mange

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og slip for Excel.

Fordi software bare skal virke

Du vil gerne have en online vagtplan der bare virker.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig og du har ikke brug for en masse ekstra unødvendige funktioner