Har du et spørgsmål til Smartplan?

Vi er kun ét klik væk.

Send os et spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster Smartplan?

Smartplan starter ved 199,- kr. om måneden. Lige meget hvilket abonnement du vælger hos Smartplan, får du adgang til alle Smartplans funktioner. Du kan se alle vores priser her.

Vi vil gerne give dig muligheden for at prøve Smartplan før du betaler. Derfor får du 30 dages gratis brug af Smartplan, når du opretter dig. Behold kortet i lommen i 30 dage imens du prøver om Smartplan er noget for dig.

Hvad hvis jeg har betalt forud for et andet system?

Hvis du allerede har betalt forud for et andet system, men ønsker at bruge Smartplan, kompenserer vi dig de måneder du har tilbage hvor du er. Det betyder derfor at du får Smartplan gratis i de måneder du har betalt forud hos et andet system. Det betyder, at hvis du fortsat har måneder tilbage hos din nuværende leverandør, men gerne vil skifte så modregner vi i gratis måneder. Vi kan dog max. give dig 6 måneder gratis. Det eneste det kræver er at du sender os din sidste faktura på dit nuværende abonnement. Skriv til os her, så hjælper vi dig i gang.

Har Smartplan en App til mobilen?

Ja, Smartplan findes i Apples App Store til iPhone. Hvis du ikke har en iPhone kan du få Smartplan på din mobil ved at logge ind i Smartplan via din mobilbrowser og gemme adressen til din hjemmeskærm..

Hvad sker der når min prøveperiode slutter?

Når de 30 gratis dage er ved at være gået, beder Smartplan dig vælge et abonnement. Når du har valgt, betaler du automatisk for Smartplan hver måned. Vi trækker selvfølgelig først beløbet efter din prøveperiode er sluttet.

Hvis prøveperioden udløber før du har valgt et abonnement fryser vi din konto. Alle dine informationer gemmes og hvis dine ansatte er i fuld gang med at bruge Smartplan, har de fortsat adgang til Smartplan. Smartplan er altså kun frosset for administratorer, som bliver bedt om at vælge abonnement.

Få din egen vagtplan online nu.

Læs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Fordelene ved en online vagtplan er mange

Excel holder din vagtplan fanget. Læs hvad du får ud af at sætte den fri og slip for Excel.

Fordi software bare skal virke

Du vil gerne have en online vagtplan der bare virker.

Prisen på Smartplan starter ved kun 199,- pr. måned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig og du har ikke brug for en masse ekstra unødvendige funktioner