Helt ny funktion til alle Smartplan kunder đŸ“«

I dag lancerer vi en helt ny beskedfunktion til Smartplan. Funktionen bliver tilgĂŠngelig for alle Smartplan kunder, uden ekstra omkostninger. Den kan tilgĂ„s fra et nyt menupunkt kaldet “Beskeder” bĂ„de fra Web og via App’en pĂ„ din Android eller iPhone.

Den nye funktionalitet bygger videre pĂ„ den “send besked” funktionalitet der allerede findes i Smartplan. Der er bare ikke meget tilbage af den gamle funktionalitet. Alt er nyt og forbedret.

NÄr du driver en virksomhed med en vagtplan, har du brug for et sted hvor kommunikationen omkring arbejdet og vagtplanen kan finde sted. Indtil nu har vi tilbudt dig at skrive beskeder i vagtplanen eller sende gruppebeskeder ud via medarbejdersiden. Men hvad nu hvis alle ikke skal se en besked? SÄ kan du ikke skrive den i vagtplanen. Og hvad sker der nÄr folk svarer pÄ den gruppebesked du har sendt ud. SÄ fÄr du svaret i din email indbakke, hvor den nemt kan blive vÊk. Eller hvad hvis jeg gerne vil se alle de beskeder jeg har sendt?

MÄske er du begyndt at bruge Facebook beskeder, e-mails eller SMS beskeder. Det behÞver du ikke lÊngere. I stedet kan du nu samle alt din kommunikation i Smartplan, tÊt pÄ din vagtplan.

Under “beskeder” finder du en helt ny indbakke. Her samler vi alt din kommunikation, sĂ„ du kun skal kigge Ă©t sted for at fĂ„ et overblik. Det betyder at bĂ„de gruppebeskeder, sendt ud til medarbejderne OG beskeder skrevet pĂ„ dagene i vagtplanen, kan tilgĂ„s via din indbakke.

Du bestemmer: Hvem der skal modtage og se en besked og hvem der skal have pÄmindelser om en ny besked.

Lad mig give dig et eksempel:

Her ser du en besked der er sendt ud til alle medarbejdere og som er synlig for alle medarbejdere. Vi kalder det en offentlig besked som er tilgÊngelig for alle medarbejdere pÄ din Smartplan konto. Beskeden er sendt af Mathias Jensen, alle kan se den og Henrik Jensen har svaret pÄ beskeden. Da det er en offentlig besked, er trÄden offentlig og alle kan derfor ogsÄ se Henriks svar.

Send en privat besked

Nogle gange er du ikke interesseret i at alle skal se din besked. Her kan du se et eksempel pÄ Henrik der har sendt en privat besked til Mathias:

Denne trÄd er kun synlig for Mathias og Henrik. Ingen andre kan se den. Det er ogsÄ kun de to der fÄr notifikationer om aktivitet i trÄden.

Hvis Henrik senere beslutter sig for at en anden medarbejder skal kunne se trÄden, kan han altid rette i synligheden og tilfÞje flere til samtalen.

Nogle skal kunne se beskeden, men ikke alle skal forstyrres

Vi har ogsÄ gjort det muligt at gÞre beskeder synlige for nogle uden at alle fÄr notifikationer om kommentarer. Det betyder ogsÄ at du som medarbejder kan afmelde dig notifikationer pÄ en besked, hvis du gerne blot vil tjekke beskeden uden at fÄ notifikationer om det.

Det kan ogsÄ vÊre du som administrator gerne vil gÞre en bestemt medarbejder opmÊrksom pÄ din kommentar, sÄ kan du tilfÞje medarbejderen inden du skriver kommentareren.

Beskeder i vagtplanen findes ogsÄ i din indbakke

Nogle gange er dine beskeder relevante for en bestemt dag i vagtplanen. Det kan vÊre en bestemt menu i restauranten som skifter pÄ en bestemt dag. Det kan vÊre et stort selskab i din catering virksomhed. Det kan ogsÄ vÊre mÄnedens temadag pÄ din campingplads. SÄ snart du skriver om det i vagtplanen, lander det automatisk i de relevante indbakker. SÄ du fÄr alle dine beskeder samlet ét centralt sted i Smartplan.

Her er et eksempel:

Beskeden er skrevet i vagtplanen og bliver dermed tydelig nÄr de ansatte tjekker deres vagter.

Men udover altid at vÊre synlig i vagtplanen, lander den ogsÄ i indbakken:

Som du kan se i overskriften pÄ beskeden, sÄ vedrÞrer den fredag d. 3 juli. og med ét enkelt klik Äbnes vagtplanen med alle de relevante informationer. Hurtigt, nemt og gennemskueligt.

Find alle beskeder pÄ mobilen

Ligesom pÄ Web har du i din app ogsÄ fÄet et nyt menupunkt. PÄ bÄde Android og iPhone kan du nu finde en lille taleboble i din menu. Tryk pÄ den, og du fÄr fuld adgang til alle dine beskeder direkte fra mobilen.

Ny funktion til samme pris

Vi har valgt at gÞre denne ny funktion tilgÊngelig for alle kunder uden at det krÊver ekstra tilkÞb. Vi hÄber det giver dig endnu hÞjere vÊrdi for de penge du betaler i abonnement hos os. Vi er enormt glade for din tillid og hÄber du bliver glad for den nye funktionalitet.

At frigive nye funktioner uden at din pris stiger er et vigtigt fokus for os. Smartplan er et produkt i konstant udvikling og nÄr du tegner et abonnement hos os har vi et mÄl om lÞbende at Þge vÊrdien for dig, uden at din pris stiger.

Flere nye funktioner pÄ vej

Beskedsystemet er ikke det eneste nye. Vi har netop lanceret “Timebaseret fravĂŠr” i Smartplan. Det Ă„bner op for helt nye mĂ„der at registrere fravĂŠr pĂ„.

Vi har ogsÄ allerede planlagt en opdatering til beskederne. Lanceringen i dag er fÞrste version, men der er masser af nye ting pÄ vej som kommer til at gÞre kommunikation omkring din vagtplan endnu nemmere.

Modtag en mail én gang om mÄneden med de seneste opdateringer af Smartplan.

LĂŠs mere om hvorfor Smartplan er noget for dig:

Du har fÄet flere ansatte og vil gerne have overblik

Excel holder din vagtplan fanget. LÊs hvad du fÄr ud af at sÊtte den fri og ud i lommen pÄ dine ansatte med vores Vagtplan App.

Fordi brugervenlighed og kundeservice betyder noget

Du vil ikke betale for et kÊmpe system med alle mulige funktioner som gÞr systemet langsomt og svÊrt at bruge. Det skal vÊre nemt at lave din vagtplan og fÄ styr pÄ dine timer og lÞn.

Prisen pÄ Smartplan starter ved kun 199,- pr. mÄned

En lav pris og ingen binding betyder noget for dig. Du vil bare ikke betale for meget for noget du ikke har brug for.

Det betyder noget for dig at vi er der pÄ den lange bane

Vi har lavet vagtplaner og tidsregistrering i 10 Är og gÄr ingen steder. Vi har sorte tal pÄ bundlinjen og er 100% finanseret af vores kunder. Faktisk er vi Gazelle for tredje Är i trÊk. LÊs mere om Smartplan.

LĂŠs videre her